Torsdag







Höst, höst, höst! I looooove it! Vaknade denna morgon med dessa vackra fridfulla bilder framför ögonen på mig. Somnade nämligen i soffan vid tio igår och tydligen har sambon här hemma låtit mig ligga i soffan heeela natten, tack! Jag vaknade vid sex och var verkligen hur pigg som helst. Gick in och la mig i våran säng där en stor del av våran garderob ligger. Sambon vaknade och vart irriterad över att jag snorade och bara var allmänt irriterande. Min värsta förskylning på väldigt länge. Blir jag aldrig frisk???? Han skällde på mig och jag fick inte ligga kvar. Det var bara att gå tillbaka där jag kom ifrån. Somnade ganska snabbt i soffan igen och vaknade strax innan halv åtta.

Idag ska jag infinna mig på skolan för labbrapport. Så ska pyssla med det hela dagen. Imorgon blir det jobb med många timmar. Ska till ett dagis här inärheten och sen blir det casinot på kvällen/natten. Jobbig dag imån med många timmars jobb. Pengarna rullar in och det är det som räknas för min del.

Dagsformen



Dagsformen ser dessvärre ut såhär just nu, hängbuk och en hakklapp under hakan...

Trots sjukdom så är detta trots allt en bra dag; ledig, glad, fint väder, sol, 1 kg mindre, ska på stan och kolla läget + köpa lite julklappar, Vickis, promenad, film m.m m.m Kan inte bli en bättre dag än denna. Imån börjar verkligheten förhoppningsvis, skönt!!

Måndag



Bild: Jysk


Bild: Ikea eller jysk



Bild: Ikea



Bild: Jysk





Vi behöver en fungerande stor garderob som kan fylla ut det utrymme där kläderna ligger. Sådär stökigt är det inte nu då det är mer organsierat och städat! Bilden till höger hade vi tänkt (läs JAG) ha en myshörna med en vit schaslong med lite kuddar, pläd ett möjligtvis runt och prisvänligt zinkbord (något förslag?). Schaslongen kommer vara på den väntra sidan med lite hyllor med lite smått och gott.



Den tomma ytan på väggen, till vänster är det tänkt att ha den där sittbänken där. Har titta länge på den, MEN är lite osäker. Det blir ingen priotering just nu!

Måndag, äntligen! Tycker att måndagar och morgonen är mysiga. Har fått en bra start på veckan hitills. Vaknade klockan sju, steg upp och fixade ihop lite av tvätten och gick ner. Har lagt i lite tvättar, bytt lakan och bäddat sängen. Tagit Tysons låda, soppat inne på toaletten. Hängt upp tvätt och lagt in ny, ätit en ljuvlig frukost och till det drack jag morgonkaffe med Nyhetsmorgon på i bakgrunden.

Nu ska jag fixa det sista med tvätten, sen ska jag sminka mig och göra mig lite fräsch. Dagen kommer bestå av PLUGG. Jag är ledig då förskolorna i Örgryte har studiedag. För att ha något att göra har jag sparat en massa plugg så att jag har något att göra idag, great!

Jag hoppas och önskar alla en lika bra start på veckan som jag fått! Kramar

Söndagsmys













Att vara sjuk är inte riktigt min grej, jag blir rastlös och irriterad! Rastlös för det finns "inget att göra" och det bästa är när man är sjuk är att ligga hemma och äta + dricka vatten samt sova, men det är inget jag egentligen göre till punkt och pricka. Irriterad för att man går runt med snorig och narig näsa, slem i halsen och en massa annat ont!

Trots att jag haft känningar av lite feber idag så har jag vart hemma och fixat lite, måste få något gjort. Igår var jag ute en sväng på kvällen. Gick till Netto för lite enkelmathandling. Kom hem med mat men oxå en superfin kaffebryggare. Det är inget som jag gått och kikat på men igår blev det kärlek vid första ögonkastet! Den ska jag ha! Den kostade 299 :- och den är MIN! Så idag har jag fixat och trixat i köket som ni ser. Har till och med fixat ett egent "kaffestånd".

Är nyss hemkommen från en liten promenad, vi gick till Ica Focus köpte hem lite godis och Ramlösa, Granatäpple. Så ikväll kommer vi sitta i soffan och titta på topmodel (19.00), Ensam mamma söker och kanske någon film eller så. Innan jag lägger mig blir det lite plugg, härligt!

Jag har mått bättre


Bild: Goggle

Nu borde jag sitta på en skolbänk och göra högskoleprovet. Jag gick upp idag kände på saken, måste ge det en chans, och gick och la mig igen. Jag har mått bättre!

I tisdags efter jag hade tagit en promenad med Malin fick jag ont i halsen på två röda. När jag skulle lägga mig var halsen så tjock och besvärlig att jag låg och småsnyftade under täcket och tyckte så synd om mig själv. Ända från tisdags har jag gått med ond hals, illamående, snorig näsa, låtit som ett skräll då min hals är fylld med slem. MEN ändå har jag gått och jobbat fastän det är egentligen strängt förbjudet då förskylningar härjar hej vilt. Men jag vart tvungen, måste ha pengarna, dessutom har jag jobbat på en av mina favoritavdelningar, favoritbarn + personal. Men igår fick jag faan nog. JObba 9 h 45 min med vilda barn, samma förskola men en annan avdelning. När jag kom hem mådde jag inte riktigt bra i varken kropp eller huvud. Och inatt har jag sovit dåligt och drömt om blodproppar... Tror jag är lite skrajsen av att jag gått och knapprat piller i ca: 3 år som jag egentligen inte får! Summan av karemumman är jag har fått min tredje förkylning på mindre än 2 månader jag mår inte riktigt bra. Nu ska jag äta frukost och kolla tv, sen får vi se om jag tar tag i lite plugg, annars får det vänta ett par dagar!

Hoppas NI mår bättre!

P.S Faan vad blogg.se är trögt!

Måndag



Som varje måndagsinlägg börjar med, nya tag och nya möjligheter! Men det är väll något som egentligen stämmer. Efter varje helg tar man sig i kragen och förbereder sig inför ännu en vecka med en massa rutiner (men även inte alls rutiner), på både gott och ont, så som jobb, plugg, skola, träning, äventyr, familj m.m. Tänk om man inte hade någon rutin alls i vardagen utan hade det göttans hela tiden, eller tråkigt, hur hade man känt då?? Trött på det roliga eller det tråkiga?

Jag har iallafall i vanlig ordning jobbat lite idag. Tagit promenad och en massa andra saker.

Nu ska jag fortsätta med mitt piffande här hemma som inte brukar höra till vanligheterna.

Mysig hemmakväll



Myspys



Min myskväll innebär ett inredningshäfte (inspiration, inspiration) + en kopp kaffe...



...och en bit mörkchoklad

Här hemma har jag det riktigt mysigt just nu. Tända ljus, som bland annat doftar vanilj, en kopp kaffe och chokladen har jag njutit av för länge sedan. Ikväll blir en kväll med bara jag och Tyson.

Efter Vickis hade åkt hem kom bror och svägerskan förbi för att hämta upp mig. Vi styrde kosan mot Sisjön för att sen åka till Ikea och Jysk. Fick äntligen vårat bord samt byrå och jag är verkligen supernöjd. Fick med mig lite annat smått och gott oxå. Nu ska jag bara ta det lugnt och njuta av lugnet. Imorgon blir det antingen powerwalk/jogg, en snabb sväng till Ica Maxi för att köpa ännu mer blommor ♥, lite snabb dammsugning, plugg och en fika med Sandra. Skulle antagligen träffa Malin oxå, nice!

Önskar alla en fortsatt trevlig kväll ♥♥♥

Hemma hos Christoffer och Sandra



Tvn är något jag INTE ångrar. Så min älskling hade rätt!



En tom och mysig yta. Inte länge till. Där kommer vi ha en fantastisk mysig myshörna. Ska först spara ihop en slant...



Två nya zinkkrukor som jag fyndade på Ikea idag



Fick faktiskt med mig hela 4 stycken



Vårat nya vardagsrumsbord. ÄNTLIGEN! (Fattas bara; ny pläd + kuddar, en grå eller vit ryamatta)



Så himla mysigt



Numera står orkideén i köket



Miniorkideé och kruka fyndade jag på Ica Maxi



Ännu en gång är saker och ting utbytta, fniss.



Fint med ljus i en kruka



Vardagsrum samt kök i en annan vinkel



Vardagsrummet ur en "annan" vinkel



Lite suddigt?



Hallen. Zinkboxen fynade jag på Ica Maxi för bara 69 :-



Två par skor på översta hyllan till vänster. Resterande är mina tofflor och det femte paret har jag på mig. Beroende?



En nykomling som jag har väntat läääänge på. Fick den för 550 :- på jysk (kostar egentligen 899:-). Har spanat på den ett bra dag (sen i början på sommaren om jag inte minns fel) och nu är den äntligen MIN! Emma och jag byggde ihop hälften av den, sen fick bror hoppa in som vanligt och hjälpa till!



Lite fint pynt får pryda min vackra "byrå". Blommorna fyndade jag på Ica Maxi, 16,90 :- styck. Krukorna second hand för 10 :- styck. Vaniljd-doft-ljuset fyndade jag på Ikea idag för 19 :-



Lyktan köpte jag idag på jysk, tillsammans med byrån. 



Fick lyktan för 39,50 :-



Man ska även kunna njuta i badrummet som doftar vanilj



Tar em bild från soffan

En riktig tjejkväll















Hade en riktigt trevlig kväll igår, MEN den slutade inte där för min och Vickis del. Vickis sov över hos mig då jag har FF denna helg ;-) Och vi har ätit en mysigt frukost framför tvn.

Vickis och Emma (systrarna) kom över igår för en riktig brakmiddag som bestod av kyckling, potatisgratäng och en kall sås, salladen glömde jag. Med lite vin eller cola i glasen blev middagen väldigt god. Efter middagen dukade vi av snabbt och slängde oss i soffan och kollade på idol som jag i stort sett alltid gör på fredagar klockan 20:00.

Efter idol tittade kikade vi på olika intredningssidor på nätet. Alla har/ska flytta så vi behöver finna inspiration. Nu känner jag att jag fått lite klarare "syn" på saker och ting och nu vet jag vad vi vill ha! Det ska bara köpas så är inredningen fullbordad här hemma, nice!

Dukningen igår blev något väldigt vårfräscht. Intge min mening eftersom det är höst. Men tyckte att det blev både bra och mysigt.

Fredag





Härligt med fredag! Dags att ta en snabbdusch och plugga lite. Väntar på mina vänner ska komma klockan 17.00. Önskar alla en fortsatt trevlig fredag. Kramar

Fint till bords



Lotus, en servett som ska likna en blomma



Musslan

Fick bara rycket :-) Nu ska jag återgå till diskandet.

Torsdag




Min fina nya vas som jag fyndadeIca Maxi för 30 kr.

Härligt med torsdag!
Nu lider kvällen mot sitt slut och jag väntar på fredagen. 

Fredag:
  • 6.00 powerwalka
  • 8.00-14.00 Jobba
  • 14.00 Köpa fredagsbukett
  • 14.30-17.00 Plugga
  • 17.00 Vickis och Emma kommer på tjemiddag och Idol.
En perfekt fredagkväll med goda vänners sällskap!

Nu ska jag diska och plocka iordning kvällens lätta middag som betod av, baguett, vin, rädsallad, räkor och aioli. Mumms. Ska även känna på feting lugnet i nystädad lägenhet. Med andra ord, vi har det riktigt gott och mysigt här hemma nu.

Dagis outfit







Nu har jag varit hemma en stund för att ladda om batterierna. Kände att jag behövde det :-) Här är dagens outfit samt ett par nya vinterskor som jag fyndat på Ica Maxi för 499:-, kap! Dags och gå tillbaka till dagiset.

Mysig kvääll













Och såhär fullt var det förut!!

Här sitter en trött Sandra och skriver *gäsp*. Här hemma mys det förfullt med tända ljus, har tänt tre doftljus här hemma så det luktar fantastiskt gott och mys framför tv, vi ser på Frölunda matchen, gott gott. Önskar alla en fortsatt trevlig tisdag!

Tisdag



Här hemma har vi alltid Lambi toalettpapper. Dels för det är snyggt och bekvämt. Sådana där rullar som kostar 9:- per påse och som är grått fult funkar inte här hemma. Man vill ju inte ha rivsår i rumpan jue ;-) Att andra har det spelar ingen roll för oss...
Vi tycker det är lyxigt och dessutom vill vi att våra nära och kära känner att de kan gå till vårat ljusa fina badrum och njuta av att vara där ;-)



Länge har jag varit på jakt efter den perfekta tvättkorgen. En sådan som på bilden helt enkelt. Jag gillar den stilen och vi kommer införa mer sådant i våran lägenhet! Då jag är helt beroende av korgar eller var man ska säga. Jag fynade tvättkorgen på Ica Maxi för endast 249:- Det kallar jag KAP! När jag var inne på Miias blogg blev jag helt till mig. Där är den!!! Så tack för den inspirationen :-)

Tisdag och klockan är reeedan 11.00. För mig är klockan "mycket" då jag har varit uppe sen sju imorse. Steg ur sängen halv åtta och har varit igång sen dess, härligt att börja dagen tidigt. Kommer man vara härligt trött sen ikväll.

Morgonen har jag spenderat i Ica Maxi för ännu mer fynd. Hela kalaset slutade strax under 1000:- men vi säger inget till sambon här hemma ;-) Bilder kommer inom kort.

Dagen kommer innebär en massa TO dos, plugg, lektion, plocka undan saker och ting, träning m.m. Bäst att jag sätter igång då så jag hinner med mer bloggande ikväll. Önskar alla en härlig solig tisdag ♥

Måndag







Har ingen bra bild på hur det såg ut innan. Men ni ser lite hur det såg ut där förut.

Godmorgon Måndag! - Pigg som satan är jag och ser måndagen som, nya tag och nya möjligheter!
Somnade runt halv sex imorse och vaknade av att Ingrid ringde mig och frågade om jag kunde jobba. Såklart kan jag det!! Så nu ska jag snart iväg här till en förskola som ligger nära, skönt! Just nu är jag pigg men vi får se sen. Men jag har kickstartat dagen med en fin sminkning :-) dagen kommer känns lättare att ta sig igenom än att bara dra något gammalt över sig *fniss*, äggröra & bacon och en kopp kaffe till det, snabbkaffe och det smakar sådär. Önskar alla en superbra måndag så hörs vi lite senare. Kram på er ♥

Hemma hos oss




Helt omöjligt att sova. Somna framför tvn mätt och belåten. Vaknade klockan ett och var trött som ett as. Men ändå ville jag inte gå och lägga mig. Tog några klunkar cola och nu sitter jag här 3 h senare pigg som en mört!!! Försökte ta det lugnt i soffan, la mig bekvämt på divanen. En tidning i knät och ena handen på Tyson. Men ändå var det omöjligt att sova. Tänkte att jag skulle pyssla här hemma, vilket har givit bra resultat. 3 timmar senare är jag nöjd och belåten. Mer bilder kommer inom kort...

Helgen



Har på mig denna fina tröja tillsammans med gråa mjukisbyxor. Idag står det mys och chill på schemat!

Hej på er! Nu var det ett tag sedan jag skrev här. Men blogg.se har varit så seg i veckan när det gäller att uppdatera och slänga in bilder, har skrivit ett inlägg i veckan men tog alldeles för långt tid att publicera. Tråkigt!

Måndag och tisdag har bestått av ledighet, ångest :) Räcker med två dagar för mig sen vill jag ha många bollar i luften! Onsdag-fredag har jag jobbat på ett dagis 3 min från våran dörr här hemma. Med andra ord, det låg bara runt hörnet. Jag är välkommen tillbaka! :-) tur det. Som det lät som, var de VÄLDIGT nöjda med mig och barnen tycks trivas i mitt sällskap.

Har tänkt en hel del de senaste månaderna men väldigt mycket den här veckan, undra om inte jag borde läsa till förskollärare för tidiga åldrar, 1-6 år eller vad man säger. Hela tiden får jag höra varför jag inte blir dagisfröken då jag tydligen är både omtyckt av barn och personal. Jag har alltid älskat barn och har haft en liten dröm att bli "fröken".
Jag får helt enkelt se, har lite utbildningar jag kan tänka mig gå. Får söka lite sen när jag är klar med de betyg jag vill få G i.

Helgen har bestått av klagande från min sida. Har varit dålig i magen samt att mina äggstockar har gjort förbaskat ont. Har haft det halva veckan och nu börjar jag bli orolig. Prata med min personliga sjuksköterska Emma :-) och hon sa att det skulle kunna vara inflamation och bör i sånna fall kollas upp. Riktigt så illa tror jag inte det är. Men fortsätter detta "besvär" så får det bli en sväng till vårdcentralen!

Tisdag



Omslaget är alldeles fantastiskt. Skit snyggt! Tror dock inte det rosa får komma in genom våran dörr för sambon här hemma :-) Men drömma får man ju alltid *fniss*

Måndag



Både jag och min sambo är ett stort fan av Rabih. DOCK hoppas jag att han utvecklas ännu mer och jag hoppas att få höra lite annat än allt wailande. Lite mer rörelse oxå! Tror att han kommer gå långt om han ändrar på vissa saker. Tycker oxå att han har sjukt snygg frilla. Ska försöka ge min sambo en sådan :-) För nu är det faktist dags för en förändring... hehe.





I Zara-påsen fanns även denna varma goa halsduk. Tycker det var ett toppenköp! Då den håller mig varm. Kostade bara 129:- och finns i flera färger.

Har vart ledig idag, och jag spenderade min tid i Christoffers bil, säger det igen; finns ingen goare flikkvän än jag ;-). Borde egentligen pluggat men får göra det en stund ikväll istället innan filmen, Shall we dance? med bland annat J.Lo.

Nu ska jag äta och sen kolla på Glamour :-). Önskar alla en fortsatt trevlig måndag.

Nitad



The perfect jacket



Attityd med nitar






I påsen låg bland annat denna coola skinnjacka. Lite nitar och dragkedjor, alltså en jacka för en kvinna med attityd!

Jobbade min första dag igår i garderoben. Jag själv tyckte det gick helt okej och jag trivs jätte bra :-) Tur att personalen är lite cray och väldigt trevliga. Hon som tog hand om mig var jätte go!! Så jag tror att jag vågar mig tillbaka på fredag för att jobba natt. Men då är det säkert någon annan personal som jag kommer jobba med, nice!

Mer än jobb blev det inte. När jag kom hem runt nio igår var jag sååå trött. Gick och la mig nästan med en gång. Christoffer hade killkväll och jag fick snällt hålla mig i bakgrunden, inte sålätt i vår lilla söta charmiga lägenhet.

Idags ska det pluggas förfullt och jag antar att Malin och David tittar förbi en sväng på bullar. För du vet väll att det är kanelbullens dag??? ;-)

Fredag



Åhh vad jag älskar fredagar. Bringer så mycket lycka! Lycka över att man är ledig, allmost, lycka för att man känner att man presterat bra på jobbet, lycka över att man shoppat bra saker från Zara, lycka över att vi har handlat gott för kvällen och det ska mysas ordentligt här hemma med tacos, tända ljus och lite smått och gott. Fredagar är dagar jag ser mest fram emot, då jag INTE ska jobba hehe.

Jag önskar alla en lika mysig fredag som jag har oavsett om du sitter uppkurad i soffan själv hemma eller om du är med vännerna på lite partaj ♥

1:a oktober




Ordning och reda här hemma.

Måste pusta ut en stund. Har haft en lååång dag med en massa MÅSTEN, jobb, lektion, prov, städ, och känner att fredagen är mer än välkommen, idol, god mat och en massa annat gott, muumms. MEN jobb slutar inte där, utan på lördag börjar jag nya jobbet ju, jippi!

1:a oktober och höst är det verkligen. I helgen måste jag hämta våra vinterjackor nere i källaren, för det är verkligen kallt ute. Plus att det blåser ute lite då och då, brrr.

Ska lägga mig, ta fram boken och känna feting lugnet. Har en ny bok på G som är helt okej. Ska visa den senare i ett annat inlägg.

Önskar alla en fortsatt trevlig torsdag och jag hoppas att ni får en god natts sömn.

RSS 2.0