YSL

Läppstift från YvesSaintLaurent med solskyddsfaktor 15.


Lippgloss från YvesSaintLaurent.

Älskar min nya klocka, en rolex :-) *Regal*



Sista lediga dagen

Jag och världens finast och goaste katt. 

Sista lediga dagen på ett tag nu. Jobbar fredag, lördag, antagligen söndag. Är ledig måndag och sen har jag tre nattpass att avverka. Kommer vara helt död då min kropp inte gillar att jobba fram till fem på morgonen. 

Idag (och alla andra dagar) är jag hur trött som helst. Har varit några intensiva dagar det senaste. Mycket jobb, och nya utmaningar. Har gått utbildning på jobbet och är numera slot-utbildad vilket innebär att jag inte bara står i garderob och sitter i receptionen utan jag är på golvet och hjälper bland annat gästerna med maskinerna. Lite halv svårt men helt okej! 
Igår blev vår kära katt kastrerad och vaccinerad. Det gör ont i hjärtat att se att han har ont men det var det bästa.
 Efter jag lämnat honom kom en tår nerför kinden när jag satte mig i bilen. Han såg så rädd ut och ledsen när jag gick. 
Vår katt är det bästa som har hänt oss! <3 

Jobb, jobb, jobb

 
 
Hemska, hemska utväxt! Men snart är du borta!

Vart tog min lediga tisdag vägen!? Blev erbjuden ett jobbpass idag, så jag tackade och tog emot. Får ställa upp ibland samt att sedlarna kommer in på hög sen, inte helt fel! 

Har redan hunnit springa och handlat idag. 
Sitter nu och avnjuter en stor kopp kaffe, mumsigt. Ska snart iväg på jobb och efter 00:00 kan jag njuta av två dagars ledighet, förhoppningsvis. 

Några saker att se fram emot;
1. Att jag kommer bli världens bästa faster i höst. 
2. Polen
3. Gbg-varvet
4. Sockholm marathon
Det jag kommer på nu :-)

Söndagsjobb

 
Jag har jobbat och jobbat, och när jag inte jobbat har jag suttit i skuggan, därav min super bleka hud :-)

Ibland kan söndagar vara sådär härliga då man bara kan ta det lugnt och bara slappa. Men tyvärr är det ingen sån där lat-söndag för min del utan jag ska jobba från 14.30-00.00. Försöker vara positiv och tänka att jag har haft världens mysigaste morgon med världens bästa och jag har fått en kopp kaffe, så rätts så nöjd är jag ;-). Imån blir det oxå jobb och sen är jag ledig förhoppningsvis tisdag, onsdag och torsdag, nice!

Istebna

Sommarens resemål för min del blir Polen. Vi ska åka till en av mammas syskon för att hälsa på henne och hennes familj, kul! Det jag inte visste om byn var detta:
Skidor på vintern, varför inte?! :)
Vacker natur.


Jogg vänliga vägar. 

Har jag inget att prata om kan jag alltid ta mig en tur i naturen :-)

Löpning gör mitt liv så mycket enklare.

Förstår ni mig bättre nu?

Löpningen får mig att att må bra i både kropp å själ. Jag blir starkare, slankare, snyggare, gladare, snabbare, bättre självkänsla m.m.
Vissa gillar att glo tv i oändliga timmar, jag gillar att springa. 
Löpning får mig att hålla fokus på hela mitt liv. 
Jag ser mycket fram emot (livet) resten av sommaren, hösten vintern och våren. För våren 2011 ska det springas Gbg-varvet och Stockholm marathon. Huvudsaken för mig är att jag tar mig runt dem. Tiden får jag fixa senare när jag skaffat mig lite erfarenhet!



RSS 2.0