Måndag

Ännu blondare :-) Min svägerska + bästa vän har slingat mitt hår ännu blondare. Blev helt okej men måste fixa det lite hos frissan.

Ny vecka, ny måndag, nya tag helt enkelt! 
Dricker en kopp kaffe med varm skumad mjölk och kanel på toppen, morgonlyx. Snart är det dags att bege sig till jobbet. Blir en lång och sen dag. Efteråt om jag orkar ska jag åka ner till stan för att köpa mig supersnygga löparkläder. Dags att uppdatera den biten. Ska försöka ge mig på ett riktigt långpass ikväll oxå. Är fruktansvärt sugen på det!

Nya skor


Hej på er! Igår var jag och älskling på jakt efter ett par nya löparskor till mig. Var inne på intersport och fick jätte bra hjälp. Började med att jogga på ett löpband för att se hur jag sprang. Och utefter det tittade vi på "naturella" skor då jag sprang "rakt". Valde ett par dyrare skor som är mjuka. Trivs redan i dem och jag hoppas att de håller minst ett halvår (beror på hur mkt jag springer). Mina gamla löparskor tog expediten och slängde dem i sopporna! Det är dags att öppna ett nytt kapitel i mitt liv!

V. 18 Måndag

En hälsotallrik som jag mölade i mig förra veckan. 

Har haft en underbar helg uppe på landet, Ulricehamn. Ätit & druckit gott, skrattat, sovit, fikat m.m. Men nu är jag tillbaka i verkligheten och snart vankas det jobb för min del. Blir en lång och sen dag. Efter jobbet ska jag ta en joggingtur, känns som om det behövs för både kropp och själ. Inte långt kvar till GBG-varvet och jag kan bara nu säga att jag är lite ur form pga sjukdom och lite sånt där. Men det ska nog gå och jag ser fram emot det :P. Glöm inte att det är sista dagen för att deklarera!

RSS 2.0