Helgen

Camilla och Malin

I fredags vart det sista jobbpasset för den här veckan, skönt! Efter jobbet vart det bara att gå hem och hoppa in i duschen för uppfrächning inför kvällen. Jag hade bokad bord för mig och några vänner på Pasta +. Första gången jag var där och jag åt en god pasta carbonara. Dock var den för lite kryddad tyckte både jag och Camilla, men stämningen var trevlig och personalen fick tummen upp. Efter en god middag och ett gott glas vitt så tog de tre musketörerna sitt pick och pack för en vända på incontro. Sjukt mycket folk! Blev ett par glas vin och en favorit, strawberry diquari. Hade verkligen jätte trevligt ;) Blev hemgång runt två tiden och när jag kom hem kröp jag ner under täcket, mätt och belåten. Jag är glad för att jag inte är singel! 

 
Min bror väckte mej runt tolvtiden på lördagen och frågade om jag ville hänga med till ikea, självklart. Jag mådde dock inte så bra efter fredagens festligheter, men det var bara att få i sig lite frukost, STOR kaffe och stora svarta solglasögon *fniss*, hahah skämt o sido. Gick runt i det stora varuhuset och hittade lite smått och gått. Bilderna föreställer inte mitt hem, däremot är det bror + frugans. De har sån fruktansvärd fin lägenhet och jag gillar vardagsrummet bäst. De fick med sig bland annat barbordet + stolar och vitrinskåpet.
Var med dem hela eftermiddagen och kvällen. Så inget mer festande den här helgen :-)
 
Imorse gick jag och handlade frukost. Blev både det ena och det andra. Jag handlade, fixade och donade. Sambon som låg i sängen undrade hela tiden vad jag pysslade med men jag försökte vara tyst och sa sen med god ton, älskling nu är det frukost :-) Tror nog att han blev glatt överraskad. 
Sen imorse har jag bara tagit det lugnt, städat och fixat hemma. Ätit thai med familj och nu sitter jag framför tvn, bloggar, dricker the från nya muggen med lite vit choklad vid sidan om och kollar Johan Falk. Kul att de pratar emellaanåt "mitt hemspråk" polska .

Bellme.se

The Beat är ung, chic och modern med en intensiv och feminin doft. Fylld med massor av energi och liv!. Den snygga flaskan är i metall och glas med frostade Burberry-rutor i ny design.

Toppnot: Bergamott, Kardemumma, Rosé Peppar
Hjärtnot: Ceylon Tea, Iris, Blåklocka
Basnot: Vit Mysk, Vetiver, Cederträ

 

Jag kommer inte bara lukta gott i vår och sommar, utan jag kommer även ha en snygg arm :-)

Köpte dessa på www.bellme.se av alla ställen. Klickelick :-)

Hollywoodfruarna next


Nyduschad, peelad, insmord med coconut bodybutter från bodyshop
Nu sitter jag bekvämt i soffan och ska kolla på lite "rolig underhållning". 

Tipsigt

Dessa två produkter ovan är nog ingen stor nyhet för de flesta men jag måste ändå tipsa, body butter från bodyshop är verkligen ett måste i varje tjejs badrum tycker jag :-) Den är riktigt bra mot torr hud och doften är fabulous. 

I samma veva som jag köpte body butter köpte jag oxå en utav body shops scrub och den är verkligen super! Köp, köp, köp!!!

Tog en dusch förut och ligger nu i sängen insmord och dricker en varm kom the. Om jag ska va helt ärlig, är jag mer död än levande! Har en förskylning på G och min hals är helt förstörd. Har så ont att smärtan inte ens går att beskriva. Är svullen oxå och det är inte långt kvar innan jag slår nummret 112...
Trots mina problem fortsätter jag att jobba och hålla igång. Bor man 1 min från jobbet är det inte kul att sitta hemma och titta ut från fönstret när mina barn är ute och leker. Jag vill oxå vara med!

H&M

H&M har fått in så mycket fint, både inredning, mode & skor. Kommer klicka hem både det ena och det andra, speciellt denna ur fina kudde. Å det bästa, sambon har inget att säga till om. Klick, klick, klick!!

#

Halvligger i soffan med morgonrocken på och njuter av de sista minuterna av söndagen. Nyduschad, insmord i bodybutter cocos från bodyshop. Har tänt ljus i lägenhten som är från lagerhaus som avger en svag doft av kaffe. En kopp the i närheten och älsk brevid. Med andra ord, det är såhär en söndagskväll ska va!

Söndag

 
 
 
Tror ganska många kan hålla med om att det vart ett fantastiskt härligt vårväder denna söndag!
Vi var ett gäng som åkte till Kåsjön för att mysa, grilla korv och fika. Hade på mig solglasögonen hela tiden då solen vart så stark att jag fick ont i ögonen. Efteråt åkte vi hem till min bror + sambo för att fika lite till och kolla film. Nu är vi hemma igen och ska snart åka och köpa lite mat. För mig blir det nog thais och för sambon kycklingrulle. Gud så gott det kommer att bli :-)

Torsdag

Låten spelas om och om igen. 



Söndag

Söndagen - Bakisdan för många, men inte för mig. Kände mej rätt skaplig imorse när jag vaknade och föreslog för sambon att vi skulle ut en sväng för att få lite frisk luft och för att vi båda skulle få lite mat i magen. Sambon har tyvärr inte ätit på ett par måga timmar då han har haft en rejäl magsjuka. Vi åkte till avenyn för att äta brunch. Stället vi satt på hade varken ett bra utbud på mat eller att det smakade bra. Så dit går vi inte igen för att äta brunch. Efter maten åkte min sjukling hem och jag fortsatte att göra avenyn osäker. Fick med mej en fin sak från Kappahl. 
Ska bara ta det lugnt ikväll då jag känner mig sjukt illamånde. Tror faktist att jag ska ta en sväng på toa... blääää!

Inflyttningsfest hos Johanna och Tim

David och Fredrik


Malin

Jocke och Fredrik


Jag och Malin

Hade en riktigt trevlig och rolig kväll hemma hos Johanna och Tim. Gick vidare till Valand (eftersom att jag blev nekad på Parkan, öhhhh???) där det vart dans och trevligt folk som man kände. Summan av kardemmman, det vart jävligt nice igår.

Off to work

 
 
Ganska så stor skillnad på kläder och make om man jämför dagis och kasinot. Ska iallafall dit om en stund. Imån klockan 05.15 tar jag helg. Härligt! Working woman!

Torsdag



Sicket underbart väder det är idag. Sol, sol sol och mycket vår. Jaaaa! Provade mina snygga glasögon från H&M. Hade dem inte ute dock, ville inte schteeka framför barnen :-)

Igår kväll mötte jag upp mamma för bio, snabba cash. Helt okej film, varken bra eller dålig! På tal om att byta samtalsämne så träffade min gamla polska lärare igår på Bergakungen. För dem som inte vet är jag halvpolack och gick hemspråk när jag var yngre. Så är det!

RSS 2.0