Godmorgon

Älskar mitt nya läppglans. 
Sitter i köket, dricker morgonkaffet med kanel och lyssnar på radio. Idag är det en bra dag, ingen feber, halsont eller något annat (förutom lite förskylning) skönt! Ska snart traska iväg till jobbet :-)

Mums

Zoegas kaffe (mezzo) med varm skumad minimjölk. Och lite kanel på toppen. Gott, gott!

Produkter som jag bara älskar

Från vänster: Biotherm för torrt ansikte, super bra! Make up store peeling som jag bloggat om tidigare(inlägget nedan), len som en babyrumpa och ger lyster som en sol i ansiktet, haha ??? :-) Body scruben, även den har jag bloggat om tidigare, super för en torris som mig :-) Dessa produkter kan jag inte leva utan!

Trodde jag skulle få en underbar helg, men icke! Förskyld, feber (inte nu), halsont, ont i öronen m.m. Dessutom kollade jag fel datum när jag skulle jobbat, ajabaja Sandra.
Känner mig lite, lite bättre och imån tänker inte jag sitta inne!

Skincare

Micro Face Peeling är en mild peeling som effektivt avlägsnar döda hudceller. Den innehåller kiselkorn som är identiska i storlek, detta gör att peelingen inte sliter på huden och passar därför även den allra känsligaste hyn. Masseras in varsamt på väl fuktad hy en till tre gånger i veckan beroende på hudtyp, rekommendera kunden att göra det i duschen under tiden balsamet verkar.

nyckelingrediens

  • E-vitamin: (Tocopheryl Acetate) Binder och bibehåller fukt, balanserar torra och feta partier, stimulerar cellproduktionen.
  • Solros olja: Mycket näringsrik, skyddar och mjukgör.
 Fullkomligt älskar denna produkt! Den är inte bara superbra, färgen på scruben är i ljuvligt baby rosa (love rosa) och luktar gott. Även förpackningen gör så att den får ett extra plus i kanten. Man kan köpa den på make up store butik eller på deras hemsida. Jag köpte den på www.bellme.se då den var billigare. - för en icke snabb leverans!

Powerwalk, frukost & jobb

Jag har verkligen haft den perfekta morgonen! Slog upp mina gröna ögon till ett vackert väder. Var bara att ta på sej träningskläderna som jag vikt så fint kvällen innan och snöra på sej löpardojjorna. Jag gick lååångt. Blev 1 h och 20 min powerwalk i en välldans fart. Och i öronen hade jag lite olika låtar som jag lyssnade på iphonen (känns väldigt praktist att ha, telefon, kamera, youtube å ipod i en å samma mackapär!). Nu har jag precis druckit upp kaffet och min urgoda smoothie så nu ska jag knalla de 2 minuter jag har till mitt jobb. Föresten kanske glömt å sagt det. Har fått 1,5 månad längre vik på förskolan jag jobbar på. Visst är det underbart!!!!! :-)

RSS 2.0