Produktiv Tisdag



Tips; Istället för att ta med stora schampo/balsamflaskor till gymmet, jobbet, resan m.m. så är dagens tips att köpa sådana här söta schampoflaskor. När dessa är slut är det bara att fylla på och du har mer plats för andra saker i väskan! Smart va! ;-)



Lite av ett "gammalt kluddigt CV". Tror att denna får finslipas ganska mycket!!!

Godkväll på er! Hoppas att eran tisdag har varit lika trevlig som min!? Som i vanlig ordning går jag upp tidigt på morgonen VARJE DAG för att traska till casinot. Blev en rask promenad till Sanktas där jag hoppar på spårvagnen. Efter jobbet var det skola i ett par timmar. Vi har en väldigt bra lärare i företagsekonomi och som dessutom är fasligt snygg ;-) Nu när jag tänker efter finner jag en likhet mellan honom och min sambo! Då vet jag vad jag har att vänta om ett par 15 år ;-) När jag kom hem efter att ha gått från skolan så har jag hunnit med lite TO DOS grejer. Känns bra!!!
Så nu är det mackor, musli med mjölk och en stoor kopp the som ska avnjutas. Ikväll blir det en tidig hemgång efter idol. Ska försöka få pluggat sista timmen innan ögonen sluts och jag förhopningsvis får en god natts sömn.

Vi hörs imorgon. Kramar♥

Kommentarer
Postat av: Josefin

Har gått en karriärplaneringskurs på högskola och efter den kursen gjorde jag om hela mitt CV och personliga brev. Det är så mycket man ska tänka på.



Var kritiskt och använd dig av praktiska exempel. När du skriver att du har stor ansvarskänsla, i vilket sammanhang. På vilket sätt och i vilket arbete har du tillämpat egenskaper. Tänk, bevisbörda. Vem som helst kan skriva en fin egenskap men att beskriva det i ett sammanhang styrker ditt påstående.



Lycka till!!!!

Kram på dig tjejen.

2009-09-08 @ 21:59:42
URL: http://www.vitamagnolia.blogspot.com
Postat av: Miia - There´s no place like home

Det blev inte så många pics ifrån helgen, hoppas du höll tillgodo med det på mig & sambon ;)



Ser att du använder Phc, precis som jag. Riktigt bra! Och vilket bra tips... Supersmart ju!

2009-09-09 @ 12:33:23
URL: http://theresnoplacelikehome.webblogg.se/
Postat av: jessi

jag brukar också ha små flaskor till gym o resor! så praktiskt o väger lite. Jag fyller dem med mina vanliga produkter.



Ha en bra onsdag!

2009-09-09 @ 17:51:02
URL: http://lyckoljus.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0