Onsdag




Det är inte ofta jag sitter och äter tilltugg när jag pluggar. Tycker det stör och mina tankar tänker på smakupplevelsen än de jag pysslar med. Men igår blev det lite naturgodis, and l lööve it!
Föredrar allt söt och gott förutom godis just nu då mina smaklökar inte gillar det på något sätt. Ska lägga undan det sålänge får vi se om suget återkommer.

Sista onsdagen för den här månaden och om ett par timmar kliver vi in i oktober månad. Tycker det känns jätte härligt. Dock är jag inte ett stort fan av novomber men jag försöker ändå se just den månaden med glädje, inte långt kvar till min födeledag, våran 4 års dag, julafton och nyår. Nåja november är väl inte så tokgit ändå :-)

Fastän jag har två ämnen att plugga nu på komvux är det mycket att göra nu. Så dagarna efter jobbet spenderas mycket i köket. Tycker det är kul att plugga. Speciellt om man inte har något annat att göra ;-) De flesta är upptagna på vardagarna så då tycker jag att jag kan lika gärna spendera min tid på mina böcker. Inte helt fel och väldigt ambitiös.

Som vanligt slutar jag tidigt på jobbet, jobbar på fort som tusan på jobbet för att få några extra timmar att få vara ledig. Så nu är den här onsdagen "slut" för min del. Väntar in fredagen då det är idol och mys här hemma.
Är lite uppspelt då jag börjar med helt andra uppgifter på casinot på lördag. Ska bli skit skoj!
Bara söndagen som väntas med lite ledighet. INte helt fel det heller, men då gäller det att plugga järnet. Har prov på tisdag och vill få gjort så mycket som möjligt.

Nu blir det plugg fram till 17.40. För sen är det min älsklingsprogram, Glamour! Haha.

Kram på er.

Kommentarer
Postat av: malinG

nej nej nej Sandra inte Glamour!

Ska vi kolla på Idol tillsammans på fredag?ska höra med gubben min bara!!!

2009-09-30 @ 15:35:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0