Torsdag



Mitt fina hår som jag brukar/de få fina komplimanger om är som en rishög. Har inte klippt mig på nästan ett år. Hatar "huvud"hår överhuvudtaget som inte är välvårdat. Utväxt och risiga toppar är något jag avskyr på både mej och andra, tyvärr :-) Min utväxt är flera meter lång och topparna ser ut som svinto. Och vad gör jag åt detta?? Ingenting just för tillfället, MEN den dagen jag fyller 22 år blir det ett stort klipp och färg då min naturliga hårfärg ser ut som en råtta.
Godkväll vänner! Sitter en trött Sandra framför skärmen och skriver på tangentbordet.

Dagen har bestått av för lite sömn, morgonpowerwalk på ca: 65 minuter, småhandling, skola, gym + solning är skär som en liten griskulting nu. Att sola solarium är inte prio ett nu då jag har alldeles för många prickar. Men att bara lägga sig i ett solarium, ger så mycket drömmar, värme och tillfresstälese. Någon gång är okej för en sån skär gris som mig ;-)

Vaknade vid nio då jag hade jobbat på casinot från 15.30 till 01.00. Kom inte i säng förens halv 3 då jag har svårt att somna med en gång efter jag jobbat.

Powerwalken bjöd på MÅNGA "goa" (läs jobbiga) backar (aj på mina ben och rumpa) friskt väder, vacker natur, drömmar och höst. Även ett trevlig telefonsamtal med bästa vännen.
Sen har dagen bara flytit på. Ska alldeles strax lägga mig och plugga lite. Få ut den sista energin innan jag möter John Blund. Jag hoppas att ni därute mår bra! Och jag önskar er en godnatts sömn. Kramar ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0